Stem Workshop - NL

STEM ECOSYSTEM - EFFORTLESS

Ontdek Stem Ecosystem. Stem Ecosystem geeft u de vrijheid om audio van uw samenwerkingsruimte te creëren, te beheren en te schalen voor een moeiteloze ervaring in elke ruimte.

Tijdens deze workshop zal ons team van audio-experts de verschillende toepassingen en oplossingen toelichten die Stem Ecosystem biedt. Volledig aanpasbaar en eindeloos combineerbaar, leer hoe u de vrijheid kunt hebben om een dynamische, veelzijdige omgeving te creëren in uw eigen vergaderomgeving.

NU INSCHRIJVEN

Door Ja aan te vinken, gaat u ermee akkoord e-mailcommunicatie van Shure te ontvangen, inclusief nieuwe producten, bedrijfsupdates, uitnodigingen voor evenementen, training, casestudies, marktonderzoek en promoties. Uw persoonlijke gegevens worden door Shure Incorporated in de Verenigde Staten en zijn dochterondernemingen verwerkt om deze communicatie op maat aan te passen. We zorgen altijd voor voldoende bescherming bij het overdragen van gegevens. U kunt zich op elk moment afmelden via de link in elke communicatie. Ga naar ons privacybeleid en cookiebeleid voor meer informatie over onze privacypraktijken en uw rechten, inclusief uw recht op toegang, rectificatie, verwijdering en intrekking van uw toestemming.