Kansen in AV voor leveranciers van IT-diensten | Shure Stem Ecosystem

Hybride werken stimuleert de vraag naar flexibele en schaalbare samenwerkingstechniek op veel grotere schaal. Door de opgehoopte vraag na de pandemie en een blijvende verschuiving naar nieuwe werkmodellen in alle sectoren zijn UC en samenwerking een sterke groeimarkt geworden.

Ontdek hoe u kunt voldoen aan de wensen van uw klanten op het gebied van samenwerkingstechniek en uw bedrijf kunt laten groeien met effectieve en IT-vriendelijke audio-oplossingen van Shure.

keyboard_double_arrow_down

Kansen in AV voor leveranciers van
IT-oplossingen en -diensten

Shure begrijpt de uitdagingen waarmee u te maken krijgt als u uw klanten waar voor hun geld wilt bieden, maar ook de wens om uzelf te onderscheiden op deze overvolle markt. Als gerenommeerde, wereldwijde fabrikant van geavanceerde audio-oplossingen kunnen wij u helpen om u te onderscheiden door klanten probleemloze audio voor videoconferenties te leveren.

 

Ga aan de slag met Stem

Dankzij de flexibele componenten kunt u de oplossing op maat creëren die smetteloze audio voor virtuele vergaderingen biedt. De combinatie met de veelomvattende platform-tools levert geautomatiseerde, snelle en moeiteloze inzet en management op.

room design animation

Eindeloze combinaties

Kies uit zes basis-SKU's en combineer apparaten tot configuraties op maat die optimaal aansluiten bij de wensen van uw klanten qua budget, zaalgrootte en configuratie.

Referentieontwerpen bekijken

RoomDesign device selection and coverage check

Ontwerp uw ruimte

Met onze unieke RoomDesign-tool kunt u virtueel een vergaderruimte creëren, producten toevoegen en de dekking controleren, zodat u precies weet wat uw klanten nodig hebben.

Stem RoomDesign Tool

Stem large room demo video screenshot

Hoor het verschil

Voor effectieve audio in vergaderruimtes is meer nodig dan standaard vergader-soundbars. Luister naar onze vergelijkende demovideo's en hoor het zelf.

Demo's bekijken

 

Wat Stem gebruikers zeggen

Stem Ecosystem logo

We zouden graag van je horen!

Door Ja aan te vinken, gaat u ermee akkoord e-mailcommunicatie van Shure te ontvangen, inclusief nieuwe producten, bedrijfsupdates, uitnodigingen voor evenementen, training, casestudies, marktonderzoek en promoties. Uw persoonlijke gegevens worden door Shure Incorporated in de Verenigde Staten en zijn dochterondernemingen verwerkt om deze communicatie op maat aan te passen. We zorgen altijd voor voldoende bescherming bij het overdragen van gegevens. U kunt zich op elk moment afmelden via de link in elke communicatie. Ga naar ons privacybeleid en cookiebeleid voor meer informatie over onze privacypraktijken en uw rechten, inclusief uw recht op toegang, rectificatie, verwijdering en intrekking van uw toestemming.